KESTÄVÄÄ

KUMPPANUUTTA

 

Vastuullisuus. Toimintavarmuus. Hintakilpailukyky.

WOODTRACKER YRITYKSENÄ

Woodtracker on bioenergian hankintaan erikoistunut suomalainen yritys, joka toimii kansainvälisillä energiamarkkinoilla. Rakennamme toimitusvarmaa, kestävää ja kilpailukykyistä hankintakanavaa osakkaidemme energiaraaka-aineiden hankinnan turvaamiseksi. Vastaamme raaka-aineiden hankinnan lisäksi kuljetuslogistiikasta ja varastoinnista.

Liiketoimintamme ytimessä on yrityksen osakkaiden yhdistetyssä sähkön- ja lämmöntuotannossa käytettävien polttoaineiden saatavuus, toimintavarmuus ja hintakilpailukyky. Energiahankinnan tarpeet yhdistämällä voimme toimia teollisessa mittakaavassa ja näin varmistaa kaikissa tilanteissa kilpailukykyisen, uusiutuvan energian saatavuuden.

Yritys on perustettu vuonna 2017 ja sen omistajat ovat EPV Energia Oy, Keravan Energia Oy, Kokkolan Energia Oy, Oulun Energia Oy, Pori Energia Oy, Porvoon Energia Oy ja Vantaan Energia Oy. Energia-alan palveluyhtiö Wega Group Oy huolehtii yhtiön liiketoiminnan kehittämisestä ja operatiivisesta toiminnasta.

Niko Ristikankare

Toimitusjohtaja

Timo Tolonen

Biomass trader, Russia

+358 50 432 5498

etunimi.sukunimi@wega.fi

Ville Kortelainen

Biomass trader, Baltics

+358 50 448 4949

etunimi.sukunimi@wega.fi

YHTEYSTIEDOT

HALLITUS

Mats Söderlund  |  Puheenjohtaja


Sami Kotimäki      

Petri Ahokangas 

Pertti Vanhala  

Matti Rintanen

Jukka Rouhiainen

Markku Vartia

Woodtracker Oy

 

Woodtracker on bioenergian hankintaan erikoistunut suomalainen yritys, joka toimii kansainvälisillä energiamarkkinoilla.

Y-tunnus 2847792-7

c/o Wega Group Oy

Piispanportti 10 A

02200 Espoo, Finland

Copyright Woodtracker 2018